Сышышь ты, выходи сюда,
поговорим !

Молитва на удачу в роботі і заробіток

  1. Кому моляться про заробіток і роботі
  2. Звернення до святого Трифона
  3. Звернення до Господа
  4. Молитви Матрони і Георгія Побідоносця
  5. як молитися

У давні часи православні люди будь-яку справу починали з молитов, щоб супроводжувала удача. Коли починається чорна смуга в житті, молитва на хороший заробіток допоможе її подолати. Гідна робота забезпечує стабільність в життя і матеріальний достаток в будинку.

Гідна робота забезпечує стабільність в життя і матеріальний достаток в будинку

Кому моляться про заробіток і роботі

Будь-яка справа починається з універсальної молитви «Отче наш». У будь-яких починаннях звертаються до ангела зберігачу.

Православна церква за діяннями святих угодників визначила покровителів:

  • Микола Угодник благодіє людям, чия діяльність пов'язана з небезпекою для життя: водіям, поліцейським, пожежникам, мандрівникам;
  • євангеліст Іоанн Богослов і Святитель Лука покровителі працівників засобів масової інформації;
  • Архангел Гавриїл захищає політиків;
  • великомученик Віта благодійник людей пов'язаних з мистецтвом танцю;
  • праведний Роман допомагає співакам і артистам;
  • Святитель Алексій опікується будівельників;
  • праведні Олександр Куштскій і Євтимій Сянжемського допомагає ріелторам;
  • Апостол Матфей захищає людей, чия діяльність пов'язана з грошовими коштами;
  • Святі Кирило і Мефодій покровителі вчителів;
  • Георгій Побідоносець і Муромець Печерський захищають військових людей;
  • Ярослав Мудрий благодійник юристів і адвокатів;
  • євангелісти Андрій і Петро благодійники людей займаються рибним і мисливським промислом;
  • Преподобні Зосима і Саватій захищають пасічників;
  • великомучениця Дорофея покровителька людей займаються працею на землі.

Звернення до святого Трифона

Молитви на удачу в роботі і заробіток можна вимовляти святому мученику Трифону, він допомагає при невдачах на роботі, сприяє просуванню по кар'єрних сходах, відводить біду. Своїми чудесами прославився звичайний пастух гусей Трифон, виганяв бісів, лікував людей, і врятував від голоду рідне село силою молитви. За віру в Христа його піддали мученицьким тортурам, йому вбили цвяхи в ступні і водили по рідному місту.

«О, святий мученик Христа Трифон! Швидкий помічник християн, я кличу до Тебе, і молюся, дивлячись на твій святий образ. Почуй мене, як ти завжди чуєш вірних, що шанують пам'ять про тебе і твоєї священної смерть. Адже сам ти, вмираючи, говорив, що той, хто перебуваючи в печалі і скруті, закличе тебе в своїх молитвах, той буде звільнений від усіх неприємностей, нещасть і неблагополучних обставин. Ти римського кесаря ​​від демона звільнив і від хвороби зцілив, почуй же і мене і допоможи мені, зберігаючи завжди і у всьому. Стань мені помічником. Будь мені захистом від лукавих демонів і до Царя Небесного дороговказною зіркою. Молися за мене Богу, хай помилує він мене твоїми молитвами і подасть мені радість і благословення в роботі. Хай буде він поруч зі мною і благословить задумане мною і добробут моє примножить, щоб я трудився на славу імені його святого! Амінь! »

Звернення до Господа

Перед початком робочого дня слід звертатися до допомоги згори. Щоденне читання захистить від неприємностей і допоможе у виконанні обов'язків:

«Як Віфлеємська зірка, чудова іскра твого заступництва, про Господь, нехай просвітить шлях мій і благою звісткою твоєї та оголосив душа моя! Я, син (дочка) твій, закликаю тебе, Боже - доторкнися долонею своєю моєї долі і направ мої ноги по дорозі благополуччя і удачі. Пошли на мене благословення з небес, Боже, і виконай моє життя новим змістом і ясним світлом, щоб мені знайти силу істинного життя, успіх в сьогоднішніх справах та майбутніх працях і не відати перешкод під твоєю благословляючою рукою. Амінь! »

Коли закінчився робочий день необхідно читати подячний молитовний текст:

«Виконав благословенням мій день і моя праця, про Ісус Христос, Господь мій, дякую тобі від щирого серця мого і приношу тобі в жертву свою хвалу. Душа моя славить тебе, Боже, Боже мій, на віки віків. Амінь! »

Молитва на успіх в кар'єрному зростанні на увазі не тільки успіхи в роботі, але і гармонійні відносини в колективі. Адже від комфортної атмосфери залежать ділові та людські взаємини. Хороші відносини з співробітниками будуть гарантією успішної роботи. З молитвами, щоб на роботі всі неприємності обходили стороною, від заздрості і злості і недоброзичливців в колективі, слід звертатися до Миколи Угодника, Богородице і Блаженної Матрони.

Додати везіння в справах допоможе наступна молитва:

«Господь Ісус Христос, безпочаткового Отця Єдинородний син! Ти сам сказав, коли перебував серед людей на землі, що «без мене не можете робити нічого». Так, мій Господь, я вірю всім серцем і всією душею в те, що ти сказав і прошу у тебе благословення на мою справу. Даруй мені його без перешкод почати і благополучно завершити на славу твою. Амінь! »

Молитви Матрони і Георгія Побідоносця

Блаженну Матрону поважають всі православні люди, вона - помічниця в будь-яких важких ситуаціях. Проста жінка допомагала всім без винятку. Молитва Блаженної Матрони принесе успіх і благополуччя в життя прохача людини.

«Свята блаженна наша Мати Матрона, допоможи святими твоїми молитвами рабу Божому (ім'я річок) знайти роботу зручну для спасіння і зростанню духовному, щоб багатіти йому в Бога і не марнувати своєї душі до мирське - суєтне і гріховне. Помози йому знайти милостивого роботодавця, що не зневажає заповіді і не примушує тих, хто працює під керівництвом його до робіт у дні недільні і святих свят. Так, захистить Господь Бог раба Божого (ім'я річок) на місці праць його від всякого зла і спокуси, нехай буде праця цього йому для порятунку, Церкви й Батьківщині на користь, батькам на радість Амінь »

Георгій Побідоносець - покровитель Росії і до нього звертаються люди, чия професія пов'язана з державною службою.

«О, святий мученик Георгій, угодник Господній, теплий наш заступник і заступник і завжди в скорботах швидкий помічник! Допоможи мені в справжніх моїх працях, умоли Господа Бога, щоб дарував мені свою милість і благословення, успіх і процвітання. Не покинь мене без твого заступництва і допомоги. Допоможи вирішити всі проблеми і до більшої слави Господньої забезпеч успіхом свій труд, визволи від сварок, чвар, обману, заздрісників, зрадників і гніву начальників, говорячи. Я ж вдячно благословляю твою пам'ять на віки віків! Амінь! »

як молитися

Сила будь-якої молитви полягає в вірі і енергетичному напрямку, яке йде до вищих сил. Важливими є не слова, а позитивна енергія прохача людини.

Абсолютно не важливо, де людина молиться, головне мати ікону святого до якого звертаються. Молитися слід щодня до позитивних змін в житті.

Молитва - це не чарівна паличка, не можна вимагати швидкого виконання прохання, необхідно мати витримку і лагідність. Господь віддає кожному по його заслугах. Тільки звернення з щирою вірою в силу слів буде почуто Господом.

Текст молитви Господу про хороше заробіток:

«Господи Боже, батько небесний! Тобі відомо, якими шляхами мені слідувати, щоб принести добрі плоди своєї праці. Смиренно прошу тебе, з твоєї доброти, в ім'я Ісуса Христа, направ стопи мої дороги свої. Дай мені можливість швидко вчитися і прагнути вперед. Дай мені бажати того, чого ти бажаєш, і залишити те, що тобі не до вподоби. Винагородити мене мудрістю, ясністю розуму і розумінням твоєї волі, щоб мені рухатися назустріч тобі. Приведи мене до зустрічі з потрібними людьми, дай мені потрібні знання, допоможи мені завжди опинятися в потрібному місці в потрібний час. Не дозволь мені ні в чому відступити від твоєї волі, і понад усе прошу тебе, зрости через мої праці добрий плід для користі людей і слави твоєї. Амінь! »

Молитва при онкології Всецарице

Коли біда приходить в будинок, люди впадають у відчай і розпач. Господь посилає ті випробування, які під силу людині, а молитва Всецарице при онкології за хворого родича буде в допомогу. Ракова пухлина це своег ... Read more Молитва Миколі Чудотворцю від в'язниці Є такий вислів в народі «Від суми та від тюрми не зарікайся». Життя наше дуже мінлива і може трапиться все, що ми навіть собі не можемо уявити. Не можна бути впевненим в тому, що Вас не підставлять чи ви не бу ... Read more Молитва Миколі Чудотворцю про вагітність Для кожної жінки можливість народити дитину - це неймовірна диво, яке допомагає зміцниться сім'ї і пізнати всю красу материнства. У кого-то завагітніти виходить з першого разу, але у деяких виникають з е ... Read more